Loput Solovairin
kengät -20%

SALE ENDS TOMORROW

Solovair made

in UK

Vaatteet ja rock-musiikki ovat kuuluneet aina tiiviisti yhteen. Siksi Tenho vannoo molempien nimeen. Muistellaanpa hetken vaikka The Whon Pete Townsendia tai The Clashin Joe Strummeria. London is calling in the faraway towns. Brittiläiseen mod-muotiin kuuluivat olennaisesti Dr. Martens -maihinnousukengät. Ensimmäiset Dr. Martensit olivat 1881 perustetun Northamptonshire Productive Societyn (NPS) ja sen kenkämerkin Solovairin käsialaa. Maihinnousukengät tehtiin käsityönä Wollastonin tehtailla Norhamptonshiressa. Solovair teki Dr. Martenseja vuosina 1960-1995, minkä jälkeen Dr. Martensin ja Solovairin tiet erosivat. Kun moni muu brändi lähti halvempien kustannusten perässä kaukomaille, Solovairit tehdään yhä perinteisin menetelmin, käsityönä Wollastonissa, Englannissa. Myös kenkien lestit ovat pysyneet samoina vuosikymmenestä toiseen. Tuotekehityksen huippua edustaa kenkien pohjarakenne: Solovairin mukavat ilmatyynypohjat tekevät kengistä miellyttävät astella.

Solovair kengät naisille ja miehille

NÄIN MITTAAT JALKASI

Tarvitset jalkaasi suuremman paperiarkin, lyijykynän ja viivaimen!

1. Laita sukat jalkaan, seiso paperille ja merkkaa pisin varpaasi ja kantapääsi takaosa. Tarkkuuden vuoksi pidä kantapääsi 90 asteen kulmassa ja käytä kovaa lattiapinta-alaa matton sijasta. Älä vedä merkintöjä varpaasi alle, se johtaa virheellisiin mittoihin.

2. Yhdistä merkit suorassa linjassa ja mittaa jalan pituus. Suosittelemme mittaamaan molemmat jalat ja ottamaan pisin mitta, jos jalkojen pituus eroaa.

3. Lisää noin 7-8 mm pituusmittaasi toleranssin saavuttamiseksi.

4. Kokotaulukko jokaiselle mallille löytyy valitsemasi kengän sivulta. Tarkista lähin (suurin) mitta jalan pituussarakkeesta, jolloin löydät jokaiselle kenkämallille oikean koon.

5. Jos puolikokoa ei ole saatavilla suosittelemme niitä, jotka mittaavat kahden koon välillä, ostamaan suuremman koon ja irrotettavan pohjallisen.

6. Jos jalkojen mittaamisen jälkeen et ole vielä varma, minkä koon tarvitset, ota meihin yhteyttä.

 
Näyttökuva 2020-8-10 kello 9.56.40.png