BUILT IN LAPLAND, MADE IN FINLAND, INSPIRED BY SCANDINAVIA

  Tenho Design skapar unika möbler av Finskt virke. Vår specialitet är kabinetter ämnade till förvaring av ljudskivor. Vinylskivor är högt värdesatta både för sitt utmärkande utseende och stämningsfulla lyssningsupplevelse. Vi erbjuder dina ljudskivor den bästa möjliga förvaringsplats.

  Våra kabinetter designas i Vasa och skapas som handarbete i Muonio, Finska Lappland av nordiskt trä som växt i hård vind, kyla, regn och solsken. Finskt trä är adel för möbelvirke.

SKRÄDDARSYDD

Vi erbjuder även helt skräddarsydda alternativ. Du kan själv välja hur ytorna behandlas. Vi kan även variera hur ytorna behandlas, berätta om dina idéer så gör vi dem till verklighet. Tenho Design använder två virkesalternativ av hög kvalitet: finsk björk och tall.

VARFÖR TRÄDVIRKE?

Trädvirke andas och lever. Det är viktigt att hålla produkten I en miljö där luftfuktigheten är stabil. Finskt träd har tack vare ett tufft nordiskt klimat växt mycket långsamt och är ett hårt och hållbart virke. Finsk björk är hårdare än tall. Trädvirke är ett mångsidigt miljövänligt material som kan slipas, målas och behandlas gång på gång och kan leva och växa med dig under tidens lopp.

PRODUCTS

vinyl record cabinet, levyhylly, lp hylly levykaappi, vinyylilevykaappi hp levykaappi
RECORD CABINET
3 doors and open box
vinyl record cabinet, levyhylly lp levyhylly, vinyl cabinet, record cabinet, lp shelf, lp cabinet
vinyl record cabinet, vinyl cabinet, lp levhylly, levykaappi, cd levy kaappi
RECORD CABINET
6 doors and 
"cutting board"
RECORD CABINET
3 doors, open box and "cutting board"
vinyl record cabinet, levykaappi, lp record cabinet
MALCOLM 
Chopping/Serving board
TEMPO
electric table
vinyl record cabinet, levykaappi, lp record cabinet
BOKSI RECORD SHELF
Box by box build home for your albums