TENHO

BUILT IN LAPLAND, MADE IN FINLAND,

INSPIRED BY SCANDINAVIA

Minä

Muoniosta, Suomi-neidon kainalosta, lähtöisin oleva muotoilija, taiteen maisteri Satu Särkijärvi on Tenhon takana.

Satun vuonna 2015 perustaman yrityksen tie alkoi levykaapeista jatkuen vinyylilevyihin, Irlannista tuleviin villakankaisiin asusteisiin ja ergonomisiin sähkötyöpöytiin. Kestävyys ja tyylikäs muotoilu yhdistävät kaikkia Tenhon tuotteita.

Muonio ja Vaasa toimivat kotipesinä, kun Tenhossa suunnittellaan ja valmistetaan yksilöllisiä huonekaluja suomalaisesta puusta. Ideat ammennetaan karun kauniista Lapin luonnosta. Arkielämää helpottavat tuotteet, kuten levykaapit ja sähkötyöpöydät ovat erikoisalaamme.

Etätyön jatkuvasti yleistyessä kodista tulee tärkeä tukipiste myös työssä. Ergonomia ja tyyli eivät silloin ole sivuseikkoja. Ne lisäävät arjen laatua. Rakkaus musiikkiin välittyy Tenhon tuotteista. Siksi päädyimme rakentamaan uniikkeja vinyylilevykaappeja. Vinyylilevyt ovat kuuntelijalle arvokkaita sekä näyttävän visuaalisuutensa että tunnelmallisen kuuntelukokemuksen vuoksi. Me tarjoamme rakkaille levyillesi parhaan mahdollisen säilytysratkaisun. 

 

 

Tuotteemme suunnitellaan Vaasassa ja valmistetaan Muoniossa, pohjoisesta puusta, joka on kasvanut navakassa tuulessa, pakkasessa, sateessa ja auringon paahteessa. Suomalainen puu on huonekalumateriaalien aatelia. Meille puu on paitsi elinkeino, myös elämäntapa.

räätälöidysti

  Tarjoamme myös täysin räätälöityjä tuotteita eri pintakäsittelyillä ja malleilla. Voit itse valita, miten kaappisi tai pöytäsi rakennetaan. Materiaaleina käytämme suomalaista koivua, mäntyä ja koivuvaneria.

Puu kestää katsetta ja aikaa. Kova ja tiheäsyinen suomalainen puu on huonekalupuiden eliittiä. Suomesta löytyy kosolti tietotaitoa, kuinka puuta työstetään. Ymmärrystä riittää etenkin Pohjanmaalla ja Lapissa, maakunnista, joista Tenho Design ponnistaa. Puutuotteita tulee säilyttää mahdollisimman tasaisessa ilmankosteudessa, sillä materiaali elää ja hengittää. Puuta voi korjata, hioa ja käsitellä jatkuvasti uudelleen maalaamalla, öljyämällä, lakkaamalla tai vahaamalla. Suomalainen puu on ympäristön ystävän varma valinta.

Muut brändit

Tenhon myymälässä on oman tuotemerkin lisäksi tarjolla myös:

Hanna Hats

Solovair

Åkerberg Laihia

Tapir

Mucros Weavers

Rime

 

Yhteys

 
Tenho

Tel: +358 40 530 0702

 satu(@)tenhodesign.com

Tenho (kivijalkakauppa/työhuone)
Kirkkopuistikko 20, 65100 Vaasa
Aukioloajat:
ti-pe 12-17
la 12-15
Pyhinä muutoksia aukioloajoissa.

 

  • Facebook
  • Instagram